Επικαιροτητα

Συνεδρίαση της ΕΝΠΕ με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, στην Αθήνα, συμμετείχε την Δευτέρα 4 Μαρτίου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, Δημήτρης Πτωχός.

Με επτά θέματα ημερήσιας διάταξης, παρουσία και της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφίας Ζαχαράκη τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΠΕ, προχώρησαν σε μία σειρά αποφάσεων, ενώ είχαν την ευκαιρία να θέσουν βασικές προτεραιότητες κάθε Περιφέρειας.

Στην παραγωγική αυτή συζήτηση ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, ανέφερε ως προτεραιότητα για τη Νέα Περιφερειακή Αρχή, το δημογραφικό. «Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι το δημογραφικό. Είμαστε μία Περιφέρεια που μεγαλώνει σε ηλικία και μικραίνει σε πληθυσμό και αυτό είναι κάτι που πρέπει να ανατρέψουμε. Προτεραιότητά μας είναι να δημιουργήσουμε το υπόβαθρο ώστε στην Περιφέρειά μας να δημιουργηθούν νέες, καλοπληρωμένες δουλειές, να μπορέσουμε να επενδύσουμε πάλι τα όνειρά μας στην Πελοπόννησο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.