Επικαιροτητα

Στο έργο ανέγερσης μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων στη Μεγαλόπολη ο Δημήτρης Πτωχός (pics)

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Το κτίριο αναπτύσσεται σε έξι επίπεδα (υπόγειο, ισόγειο, μεσοπάτωμα, Α΄ όροφος, Β΄ όροφος και δώμα)

To έργο της ανέγερσης μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, την Τετάρτη 3 Απριλίου.

Η πράξη υλοποιείται με εργολαβία και αφορά στην κατασκευή Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων – μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα στη Μεγαλόπολη  Αρκαδίας. Η Μονάδα θα εξυπηρετεί ηλικιωμένα άτομα, καθώς και χρονίως πάσχοντες και η ανέγερσή της γίνεται σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως – Γηροκομείον ίδρυμα κατάκοιτων γερόντων ¨Η Αγία Θεοδώρα η έν Βάστα. Η Μονάδα θα αποτελείται από δύο Μονάδες Διαβίωσης (Μ.Δ.), στον Α’ & Β’ όροφο αντίστοιχα, με συνολική δυναμικότητα 32 θαλάμους με 48 κλίνες, συμπεριλαμβανομένων θαλάμων Α.Μ.Ε.Α.

Το κτίριο αναπτύσσεται σε έξι επίπεδα (υπόγειο, ισόγειο, μεσοπάτωμα, Α΄ όροφος, Β΄ όροφος και δώμα) και η συνολική του δόμηση ανέρχεται σε 2.300 m2.

(Δ.Τ.) 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.