Επικαιροτητα

Ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. Τρίπολης για την αγγελία θανάτου του Γ. Καραγιάννη

Φωτογραφία: αρχείο arcadia938.gr

Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου θα παραβρίσκονται στην σημερινή (05/04) εξόδιο ακολουθία του Τριπολίτη παραγωγού.

To Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, στην αγγελία του θανάτου του Γεωργίου Καραγιάννη συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση στις 5 Απριλίου 2024 ημέρα Παρασκευή και ώρα 9.00 π.μ.

Ο Δήμαρχος κ. Τζιούμης Κωνσταντίνος αναφερόμενος στο θάνατο του Επίτιμου Δημότη και σπουδαίου Τριπολίτη Γιώργου Καραγιάννη είπε τα ακόλουθα:

Της Τρίπολης ξεχωριστό τέκνο, ρίζες από τις αλησμόνητες πατρίδες. Λαμπρός εκπρόσωπος μιας γενιάς, που πάλεψε ενάντια στην προδιαγεγραμμένη σκληρή μοίρα, πέτυχε, νίκησε, δημιούργησε. Έγινε υπόδειγμα βίου. Την γενέθλια γη δεν ξέχασε ούτε στιγμή – στην καρδιά και τη μνήμη του την είχε πάντα. Την τίμησε με γενναιόδωρη προσφορά στην ομώνυμή του, πλέον, «Πλατεία Προσφύγων Μικρασίας – Γεώργιος Καραγιάννης». Τον τίμησε η πόλη και θα τον τιμά και θα τον μνημονεύει ες αεί. Όπως κάνει, όπως πρέπει να κάνει, με όλα τα ξεχωριστά παιδιά της.

Η μνήμη του – και η ευγνωμοσύνη μας για ό,τι υπέρ του Κοινού έπραξε – αιωνία. 

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

-Να παραστούν μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου  στην Εξόδιο ακολουθία.

-Να εκφωνηθεί Επικήδειος λόγος από μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου.

-Να εκφρασθούν  τα  ειλικρινή συλλυπητήρια όλων  στην οικογένεια του εκλιπόντος. 

-Να αναγνωστεί η παρούσα απόφαση στην Εξόδιο Ακολουθία.                                           

-Να αναρτηθεί η παρούσα απόφαση στην ιστοσελίδα του Δήμου  και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο και  στα  ηλεκτρονικά  ΜΜΕ.

Αιωνία του η Μνήμη

Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό  153/2024.    

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.