Επικαιροτητα

Πανέτοιμη να υποδεχθεί τους επισκέπτες της η "Πελοπόννησος EXPO" (pics)

Φωτογραφία: arcadia938

Η σημαντικότερη έκθεση της Πελοποννήσου, επιστρέφει στο "φυσικό" της χώρο, τη Βι.Πε. Τρίπολης.

Η πολυθεματική εκδήλωση εστιάζει φέτος στην Αγροτική Ανάπτυξη και τα Τρόφιμα, εξού και τελεί υπό την αιγίδα του αντίστοιχου Υπουργείου. Φυσικά, αρωγοί της έκθεσης είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Σε κάθε περίπτωση, η διοργάνωση της έκθεσης αποτελεί, κατά κύριο λόγο, ευθύνη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, ενώ στηρίζεται από μια σειρά φορέων όπως ο ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου, η ΠΕΔ, η Enterprise Greece και ο ΣΕΒΕ.

Μεταξύ των χορηγών η Παγκρήτια Τράπεζα, που πρόσφατα εγκαινίασε το κατάστημα της στην Τρίπολη.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν μεγάλη γκάμα περιπτέρων- ορισμένα εξ αυτών εντυπωσιακά- , να δοκιμάσουν τοπικά προϊόντα εγνωσμένης γευστικής και διατροφικής αξίας, ενώ παρέχονται όλες οι απαραίτητες διευκολύνσεις, προκειμένου η εμπειρία να είναι πλούσια, ευχάριστη και ασφαλής. 

Άψογη είναι, τέλος, η διευθέτηση και η οργάνωση του χώρου παρκαρίσματος των αυτοκινήτων.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.