Επικαιροτητα

Αρκαδία: Κατεβάζουν τα στιλό... οι λογιστές την Παρασκευή

Στηρίζει και συμμετέχει στις κινήσεις διαμαρτυρίας ανά την επικράτεια που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Ο Σύλλογος Λογιστών – Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Αρκαδίας ύστερα από έκτακτη σύσκεψη σήμερα την 11/04/2024, στηρίζει και συμμετέχει στις κινήσεις διαμαρτυρίας ανά την επικράτεια που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 12/04/2024 συστήνοντας το κλείσιμο των γραφείων και την αποχή από  κάθε εργασία που σχετίζεται με Δημόσιους Φορείς.

Δεν θα παραθέσουμε τις δυσκολίες που έχουν προκύψει και αυτές που επέρχονται, το διαδίκτυο είναι πλημμυρισμένο από Δελτία Τύπου συναδέλφων με όλες τις απαραίτητες αναφορές. Αυτό που θέλουμε εμείς να συμπληρώσουμε είναι ότι τα όπλα μας απέναντι σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας είναι περιορισμένα αλλά μπορούν να γίνουν αποτελεσματικά. Πρέπει όμως να τα χρησιμοποιούμε και να κινητοποιούμαστε αλλιώς οι φωνές μας θα σωπάσουν και δεν θα αποκτήσουμε ποτέ το σεβασμό που μας πρέπει.

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ του Συλλόγου,

Πρόεδρος : Ασκούνης Γεώργιος

Αντιπρόεδρος : Τσαγκαρέλης Αντώνιος

Γραμματέας : Βουτυρίτσα Ελένη

Ταμίας : Ζάβος Δημήτριος

Μέλος : Μαυρόγιαννης Γεώργιος

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.