Επικαιροτητα

Μνημόνιο συνεργασίας Επιμελητηρίου Αρκαδίας και Συνδέσμου Εξαγωγέων

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Στρατηγικής σημασίας για τις εξαγωγές της Πελοποννήσου η συνεργασία των δύο φορέων.

Ξεχωριστή στιγμή κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων της Πελοπόννησος ΕΧΡΟ, την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024, υπήρξε η υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και του Συνδέσμου Εξαγωγέων Ελλάδος (ΣΕΒΕ). 

Πρόκειται για μια στρατηγικής σημασίας συμφωνία, όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, για την ενίσχυση των εξαγωγών της Πελοποννήσου, όπως τη χαρακτήρισαν τόσο ο Πρόεδρος του ΣΕΒΕ κ. Συμεών Διαμαντίδης όσο και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής. 

"Είναι ιστορική στιγμή για την Αρκαδία, καθώς ένας καταξιωμένος και με μεγάλο εκτόπισμα σύνδεσμος της χώρας συνεργάζεται με το Επιμελητήριό μας, γεγονός το οποίο θα δώσει ώθηση σε νέες επιχειρήσεις με εξαγωγικό προσανατολισμό να αναπτύξουν συγκροτημένα την εξωστρέφειά τους" δήλωσε ο κ. Τρουπής. Σημείωσε ακόμα ότι στο πνεύμα της συνεργασίας των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, όλες οι επιχειρήσεις από όλους τους νομούς της Πελοποννήσου θα μπορούν πλέον να εξυπηρετηθούν από το γραφείο του ΣΕΒΕ στο Επιμελητήριο Αρκαδίας. 

Ο κ. Διαμαντίδης από την πλευρά του σημείωσε: "Στην Ελλάδα δύσκολα συνεργαζόμαστε. Όταν όμως συνεργαζόμαστε κάνουμε θαύματα. Αυτό κάνουμε σήμερα. Αποφασίσαμε με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας να υπογράψουμε ένα μνημόνιο συνεργασίας και να δημιουργήσουμε ένα παράρτημα εδώ, ώστε να μπορέσουμε να μεταφέρουμε την τεχνογνωσία μας στις εξαγωγές. Ειδικά στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Πελοποννήσου, γιατί σύμφωνα με τα στοιχεία το 80% των εξαγωγών γίνεται από το 20% των επιχειρήσεων, οι οποίες είναι μεγάλες. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν εξάγουν και αυτές θέλουμε να βοηθήσουμε".  

Στην ιστοσελίδα: www.peloponnisosexpo.gr , μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για την Έκθεση.


Χορηγοί Επικοινωνίας

PORTALS
arcadia 938.gr, arcadiasport, astroskynourianews.gr, drt915.gr, pna.gr, kalimera-arkadia.gr, arcadiaportal.gr, leonidion.gr, astrosnews.gr, kafeneio-megalopolis.gr, farmportal.gr, voltastintripoli.gr, toprotoselido.gr, argolidalife.gr, argolidaportal.gr, argolikianaptiksi.gr, anagnostis.org, patranews.gr, patrasevents.gr, alphapatras.gr, ilialive.gr, patrisnews.gr, korinthiaki.gr, ekorinthos.gr, jennysworld.gr, klife.gr, korinthosnews.gr, hmerisiakorinthou.gr, flynews.gr, lakonikos.gr, notospress.gr, monemvasianews.gr, kalamatatimes.gr, eleftheria online,  tharrosonline, lakones gr, edopeloponnisos.gr, entermessinias.gr

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Αρκαδία 9,38, Αστέρας 100,1, Σκάι 102,8 Αρκαδίας, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, Diva Fm 106,1, Μεγαλόπολη 103,1 Fm, Άρωμα 98,5, Σκάι Αργολίδας 102,3, Alpha Patra 94,4, O Ρυθμός 94,9, Radio 91,5, Top Fm 93, Ορτ Fm 92,3, Life Radio 91,6, Brake Fm 100,8, Eco Radio 87,9, Just Radio 96,4, Πολιτεία 90, 7, Fly fm 89,7, Μελωδία 98,7, Νότια Λακωνία 93,5 Fm, Σκάι Μεσσηνίας 96,4, Άρωμα 95,7, Life fm 88,0, Emfasis 91,8  

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
Αργολική Ανάπτυξη,  Έπαθλο,  πατρίς πύργου,  Αναγνώστης Πελοποννήσου, Κορινθιακή, Λακωνικός Τύπος, Ελευθερία, Θάρρος.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ  
ΟΡΤ Τηλεόραση, Ioniaν TV, BEST TV,  MESOGEIOS TV

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.