Επικαιροτητα

Τρίπολη: Οι δρόμοι που θα διακοπεί η κυκλοφορία την Τετάρτη 17 Απριλίου

Φωτογραφία: www.hoc.gr

Η διέλευση των λαμπαδηδρόμων από την πόλη μας ενδέχεται να εντείνει το ήδη βεβαρημένο κυκλοφοριακό.

Προς αποφυγή τυχόν περαιτέρω προβλημάτων έγιναν γνωστοί οι δρόμοι στους οποίους αύριο, Τετάρτη 17 Απριλίου θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας. 

Πρόκειται για τους...

Γρηγορίου Λαμπράκη από την συμβολή της με την οδό Αταλάντης έως την συμβολή της με την πλατεία Κολοκοτρώνη, όλες οι κάθετοι οδοί της Γρηγορίου Λαμπράκη (που έχουν κατεύθυνση προς αυτήν), η πλατεία Κολοκοτρώνη (περιμετρικά), η οδός Ελ. Βενιζέλου από την συμβολή της με την οδό Λαγοπάτη έως την συμβολή της με την πλατεία Κολοκοτρώνη, η οδός Γεωργίου Α΄ από την συμβολή της με την πλατεία Κολοκοτρώνη έως την συμβολή της με την οδό Ερμού, η οδός 28ης Οκτωβρίου από την συμβολή της με την οδό Νικηταρά έως την οδό Κύπρου, στην συνέχεια της λαμπαδηδρομίας από τον βωμό στην πλατεία Άρεως στην οδό Παπαρηγοπούλου από την συμβολή της με την οδό Σεραγίου έως την συμβολή της με την οδό Ακαδημίας καθώς επίσης και η οδός Αγίου Κων/νου από την συμβολή της με την οδό Δημοσθένους έως την συμβολή της με την οδό Παπαρηγοπούλου και στον τερματισμό το ένα ρεύμα (της εξόδου) της οδού Καλαβρύτων από την συμβολή της με την οδό Παπαρηγοπούλου έως την συμβολή της με την οδό Ιωσήφ Ανδρούσης, οι οποίες θα παραμείνουν κλειστές στις 17/4/2024 και από ώρα 12:30 έως το πέρας της εκδήλωσης.

Θα επιτρέπεται η διέλευση και στάθμευση όλων των συνοδευτικών οχημάτων στην πλ. Άρεως κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.