Επικαιροτητα

Αποδεκτό αίτημα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Αφορούσε την παράταση πέραν του Απριλίου των δράσεων ενίσχυσης και προώθησης της επιχειρηματικότητας.

Παρατάθηκε μέχρι τις 10 Μαΐου 2024 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στις δράσεις ενίσχυσης και προώθησης της επιχειρηματικότητας του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση 2021-2027» για Υφιστάμενες, Νέες και Υπό σύσταση μικρές και πολύ μικρές Επιχειρήσεις, σύμφωνα με την 4η τροποποίηση των σχετικών προσκλήσεων. 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή, και για τη γόνιμη συνεργασία με τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκο Παπαθανάση, το Διοικητή της Ειδικής Υπηρεσίας Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης κ. Πελοπίδα Καλλίρη, καθώς και τα στελέχη της ΕΥΔΑΜ. 

Υπενθυμίζεται ότι με την απόφαση αυτή ικανοποιήθηκε το αίτημα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για παράταση των δράσεων αυτών πέραν του Απριλίου, ώστε να δοθεί επαρκής χρόνος ενημέρωσης και προετοιμασίας των επιχειρήσεων και να αντιμετωπιστούν οι τραπεζικές δυσλειτουργίες λόγω του Πάσχα των Καθολικών που είχαν ως συνέπεια να μην εμφανίζεται ορθά η ίδια συμμετοχή των επιχειρήσεων.   

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr μπορείτε να δείτε το αίτημα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και τις αποφάσεις.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.