Επικαιροτητα

Σοβαρή καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης για το νερό στη Μυγδαλιά

Κρίθηκε ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση.

Αυτή είναι η πιστοποίηση των υγειονομικών υπηρεσιών  που εξέτασαν το νερό του χωριού στις αρχές Φεβρουαρίου 2024 μετά από διαμαρτυρίες κατοίκων.

Η ακαταλληλότητα του νερού οφείλεται στην ύπαρξη βακτηριδίων πράγμα που είναι γνωστό από τις αρχές Οκτωβρίου 2023 χωρίς να παίρνονται τα αναγκαία μέτρα. 

Αυτή η κατάσταση μπορεί να είναι και από πολύ νωρίτερα αφού κανείς δεν παρακολουθεί και δεν ελέγχει την ποιότητα του νερού.

Πέραν της μόλυνσης του νερού από βακτηρίδια που διαπιστώθηκε το τελευταίο διάστημα, η Μυγδαλιά έχει μόνιμα πρόβλημα επάρκειας και ποιότητας νερού αφού τους μισούς μήνες του χρόνου το νερό είναι έντονα θολό και δεν χρησιμοποιείται από τους κατοίκους. 

Οι κάτοικοι της Μυγδαλιάς δικαιούνται άφθονο και ποιοτικό νερό.

Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η απαράδεκτη κατάσταση.

-Να αντιμετωπιστεί άμεσα χωρίς άλλες καθυστερήσεις το πρόβλημα με τα βακτηρίδια.

-Μετά από τόσα χρόνια αδιαφορίας πρέπει να ξεκινήσουν τα αναγκαία έργα για να εξασφαλιστεί άφθονο και ποιοτικό νερό στη κοινότητα Μυγδαλιάς. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.