Επικαιροτητα

Τζιούμης: "Τα συνεργεία του δήμου μας κάνουν δουλειά καθημερινά στην πόλη και στα χωριά μας" (pics-vid)

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Μία σημαντική παρέμβαση βαφής πυλώνων φωτισμού στην πλατεία Άρεως, στην πλατεία Πετρινού και στις οδούς Ελευθερίου Βενιζέλου, 28ης Οκτωβρίου, Ουάσινγκτον και Ερυθρού Σταυρού, υλοποιήθηκε από τον Δήμο Τρίπολης.

Μπροστά από το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης προχώρησε σε δηλώσεις, ευχαριστώντας τους εργαζόμενους στα συνεργεία του δήμου.

"Θέλω παρακαλέσω τους συμπολίτες μας να σεβαστούν τη δουλειά που έχει γίνει, ειδάλλως θα αναγκαστούμε να επιβάλουμε πρόστιμα, σε εκείνους που προκαλούν φθορές στην περιουσία του δήμου. Θεωρώ ότι όλοι οι συμπολίτες μας θα σεβαστούν αυτή την προσπάθεια.

Τα συνεργεία του δήμου κάνουν δουλειά καθημερινά, είναι παρόντα παντού και στην πόλη και στα χωριά μας. Οι παρεμβάσεις αυτές είναι σημαντικές, ενώ δεν είναι αυτονόητες, διότι δεν γίνονταν πάντα.

Στην πόλη μας πρέπει να υπάρχει όμορφη εικόνα, για εμάς τους κατοίκους ή τους επισκέπτες της πόλης."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.