Επικαιροτητα

Αρκαδία: Μέχρι 10 Μαΐου οι αιτήσεις για χρηματοδότηση επιχειρήσεων (pics-vd)

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Ενημερωτική εκδήλωση για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στο Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Οι χρηματοδοτήσεις αφορούν μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις σε περιοχές Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης. 

Στην Πελοπόννησο, δικαιούχοι μπορεί να είναι όσοι επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν- η δραστηριοποιούνται- στους Δήμους Μεγαλόπολης, Τρίπολης, Γορτυνίας και Οιχαλίας. Τα διαθέσιμα χρήματα είναι περισσότερα για τη Μεγαλόπολη, όπως είναι φυσικό.

Η δράση ενημέρωσης, που πραγματοποιείται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου της Αρκαδίας, έχει στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωση όσων εμπλέκονται στη διαδικασία, αλλά και την διευκρίνιση ορισμένων όρων του χρηματοδοτικού προγράμματος.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, κ. Τρουπής, σε σύντομη τοποθέτηση του, τόνισε, μεταξύ άλλων, πως οι τράπεζες οφείλουν να είναι πιο "ευέλικτες", ειδικά όσον αφορά την αντιμετώπιση επιχειρηματιών οι οποίοι, για κάποιο λόγο, είχαν αποκλειστεί κατά το παρελθόν αλλά, πλέον, έχουν ξεπεράσει τα οποία προβλήματα τους και είναι "υγιείς".

 

Να σημειωθεί πως στη σημερινή δράση συμμετέχουν στελέχη της ΕΦΕΠΑΕ, μιας μη κερδοσκοπικής επιχειρήσεις που παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες από τη διαχειριστική ευρωπαϊκών προγραμμάτων ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 2610622711) και την ιστοσελίδα www.eydam.gr 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.