Επικαιροτητα

Συνάντηση Τζιούμη-Π. Κόκκαλη

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Στο δημαρχείο Τρίπολης βρέθηκε ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων/Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία και Γραμματέας του κόμματος ΚΟΣΜΟΣ, την Παρασκευή 26 Απριλίου.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο κ. Τζιούμης: 

☑️Σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, συναντήθηκα με τον Ευρωβουλευτή της Ομάδας των Πρασίνων / Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία   και  Γραμματέα του κόμματος ΚΟΣΜΟΣ  κ.  Πέτρο   Κόκκαλη, καθώς  και  αντιπροσωπεία αυτού,  στο   Δημαρχείο Τρίπολης. 

☑️Η συζήτηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη ήταν ιδιαίτερα κατατοπιστική αναφορικά με το έργο  των Πρασίνων στην Ευρωβουλή και την αναγκαιότητα εκπροσώπησης του Πράσινου  Χώρου στην Ελλάδα.   

☑️Από την πλευρά  του Δήμου Τρίπολης τέθηκαν διάφορα ζητήματα όπως οι υποδομές των φυλακών, η ανάγκη χρηματοδότησης  σε  ετήσια  βάση της αγροτικής οδοποιίας, το  δημογραφικό πρόβλημα, η  διαχείριση των αδέσποτων  που  είναι αξιέπαινη με το δημοτικό καταφύγιο, η ανάπτυξη και αναζωογόνηση του τόπου μας με επενδύσεις και θέσεις εργασίας  από  τις τρεις φαρμακευτικές  εταιρίες στη ΒΙΠΕ Τρίπολης,   θέματα ενέργειας και τέλος προβληματισμοί για τον κίνδυνο πυρκαγιών και πλημμυρικών φαινομένων.

☑️Ευχήθηκα καλή  επιτυχία στον κ. Κόκκαλη, προσβλέποντας σε αγαστή συνεργασία και  επικοινωνία  της τοπικής αυτοδιοίκησης με εκπροσώπους τη Ευρωβουλής.

#δημοςτριπολης #ευρωεκλογές

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.