Επικαιροτητα

Στη Φλωρεντία ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Σπύρος Τζινιέρης

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με σκοπό τη συστηματική συνεργασία μεταξύ των Περιφερειών Πελοποννήσου και Τοσκάνης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χωρικού Σχεδιασμού και Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας, Σπύρος Τζινιέρης, πραγματοποίησε μία σειρά συναντήσεων στη Φλωρεντία, την Τετάρτη 8 Μαΐου, στο πλαίσιο της ανταλλαγής δεδομένων και στοιχείων με σκοπό τη συστηματική συνεργασία μεταξύ των Περιφερειών Πελοποννήσου και Τοσκάνης.

Ακολουθεί η σχετική δήλωση:

"Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δίνουμε έμφαση στην αναζήτηση καλών πρακτικών για τα ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η περιοχή μας.

Η Περιφέρεια της Τοσκάνης έχει καταφέρει με επιτυχία να συνδυάσει την ανάπτυξη του Τουρισμού, του Πρωτογενούς Τομέα και της Βιομηχανίας, διατηρώντας ταυτόχρονα αναλλοίωτο το τοπίο της.

Στο πλαίσιο αυτό, συναντηθήκαμε στη Φλωρεντία, με τον Διευθυντή του γραφείου του Περιφερειακού Συμβούλου για θέματα Χωρικού Σχεδιασμού, Lucio Pagliaro και τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Χωρικού Σχεδιασμού και Βιωσιμότητας, Aldo Ianniello.

Έγινε παρουσίαση και αναλυτική συζήτηση για τα εργαλεία, τις νομοθετικές ρυθμίσεις και τις πολιτικές που απαιτήθηκαν προκειμένου να διασφαλιστεί η ταυτόχρονη ανάπτυξη τουρισμού, πρωτογενούς τομέα, και επενδύσεων στη βιομηχανία.

Σε συνέχεια της συνάντησης αυτής θα γίνει ανταλλαγή δεδομένων και στοιχείων με σκοπό τη συστηματική συνεργασία μεταξύ των Περιφερειών Πελοποννήσου και Τοσκάνης".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.