Επικαιροτητα

"Εφυγε" ο πρόεδρος του χωριού Παραλογγοί Αντώνης Τσουκαλάς

Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Γορτυνίας, Ευστάθιου Κούλη.

Ο ξαφνικός και αδόκητος θάνατος του αγαπημένου φίλου και εκλεκτού συνεργάτη Αντώνη Τσουκαλά μας γεμίζει θλίψη και πόνο.

Ο Αντώνης με μοναδικά κίνητρα την αγάπη για τόπο που τον γέννησε και την προσφορά στο συνάνθρωπο, αφού ολοκλήρωσε την επαγγελματική του καριέρα, επέστρεψε και εγκαταστάθηκε στους Παραλογγούς και στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές οι συμπατριώτες μας τον ανέδειξαν Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας.

Με το ήθος, την αξιοπρέπεια και τη στάση ζωής του, αφήνει ανεξίτηλο το αποτύπωμά του, παρότι δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το όραμά του.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς το κενό που αφήνει η απώλεια του Αντώνη Τσουκαλά είναι μεγάλο και δυσαναπλήρωτο.

Θα τον θυμόμαστε και θα παραδειγματιζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και τις δυσκολίες των καιρών.

Τον αποχαιρετώ με συγκίνηση, εκτίμηση και σεβασμό. Εκ μέρους του Δήμου Γορτυνίας, εκφράζω στους οικείους του, τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια.

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΑΡ. ΚΟΥΛΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ


Ψήφισμα του ΔΣ Δήμου Γορτυνίας:

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γορτυνίας, στο θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Παραλογγών, συγκλήθηκε εκτάκτως σήμερα Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024 και ώρα 18:00 και με εισήγηση του Δημάρχου Γορτυνίας Ευσταθίου Χαρ. Κούλη, εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα:

«Με αισθήματα βαθύτατης θλίψης και πόνου πληροφορηθήκαμε τον ξαφνικό και αδόκητο θάνατο του αγαπητού φίλου, εκλεκτού συνδημότη, εν ενεργεία Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Παραλογγών Αντωνίου Βασ. Τσουκαλά.

Ο Αντώνης Τσουκαλάς στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές εκλέχθηκε Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παραλογγών και στη διάρκεια, της μέχρι σήμερα, θητείας του υπηρέτησε με συνέπεια και ήθος την Τοπική Αυτοδιοίκηση και προσέφερε με όλες του τις δυνάμεις για την ανάπτυξη και την ευημερία του χωριού του, που τόσο πολύ αγάπησε. Δυστυχώς έφυγε νωρίς και δεν πρόλαβε να εκπληρώσει το όραμά του.

Σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες ώρες, εκφράζουμε σε όλους τους οικείους του τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και την ολόψυχη συμπαράστασή μας για τον απροσδόκητο θάνατο του.

Ας αναπαύεται εν ειρήνη».

ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

1.Να παραστεί ο Δήμαρχος και αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου στην εξόδιο κολουθία του εκλιπόντος.

2.Να κυματίζει μεσίστια η σημαία στην έδρα του Δημαρχιακού Καταστήματος και στο κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Παραλογγών, κατά την ημέρα της εξόδιου ακολουθίας.

3.Να κατατεθεί στεφάνι στην σορό του εκλιπόντος.

4.Το παρόν ψήφισμα να αναγνωστεί στην εξόδιο ακολουθία, να δημοσιευτεί στον Τύπο και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας

Ευστάθιος Χαρ. Κούλης

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Νεκτάριος Παν. Μπαρούτσας

Τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.