Επικαιροτητα

Στη Γ.Σ. της ΚΕΕΕ στην Κεφαλονιά το Επιμελητήριο Αρκαδίας

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Το συμβολικό δώρο που προσέφερε ο Γιάννης Τρουπής στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, η οποία διεξήχθη στην Κεφαλονιά από 17-19 Μαΐου και συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Τρουπής, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Παρασκευάς Κατσικερός, ο Γενικός Γραμματέας και Εκπρόσωπος της ΚΕΕΕ κ. Βασίλης Αθανασιάδης και το μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Παναγιώτης Μαντάς.

Σημαντικός ο ρόλος που διαδραματίζουν τα επιμελητήρια στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας 

"Πυλώνες ανάπτυξης" χαρακτήρισαν τα Επιμελητήρια οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης, ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωσταντίνος Σκρέκας και η Υφυπουργός Τουρισμού κα. Έλενα Ράπτη και διαβεβαίωσαν ότι θα συνεχιστεί η στήριξη των επιμελητηρίων δηλώνοντας «Μαζί θα προχωρήσουμε».

Στη διάρκεια των εργασιών οι παρόντες ενημερώθηκαν για τις τρέχουσες εξελίξεις στα επιχειρηματικά και τουριστικά θέματα, αναπτυξιακά προγράμματα, πνευματικά δικαιώματα αλλά περιβαλλοντικά θέματα που επηρεάζουν την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.

Ένα δώρο που έχει τον δικό του συμβολισμό, αντίγραφο της χειρόγραφης επιστολής του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, προσέφερε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής, στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Σταύρο Σπαθή, σημειώνοντας πως και η ιστορία της Ελλάδος συμβάλλει και ενισχύει, με τη σειρά της, την επιχειρηματικότητα. 

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό ενημερωτικό δελτίου της ΚΕΕΕ.

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.