Επικαιροτητα

Εγκρίθηκε το πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ ΕΦΕΤ και Περιφέρειας Πελοποννήσου

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

"Αυτονόητη η συνδρομή μας ώστε να έχουμε τακτικούς και συχνούς ελέγχους σε τομείς της διατροφής για την εξασφάλιση της απαιτούμενης ποιότητας", δήλωσε ο Χρ. Λαμπρόπουλος.

Συνεδρίασε, την Τρίτη 21 Μαΐου, δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου.

O Αναπληρωτής Περιφερειάρχη και Πρόεδρος της Επιτροπής, Χρήστος Λαμπρόπουλος, ανέφερε: "Αφού τονίσω πως οι αποφάσεις της συνεδρίασης ήταν ομόφωνες, θα σταθώ σε δύο από αυτές.

Στο έργο προϋπολογισμού 250.000,00 ευρώ στην Κορινθία, για καθαρισμούς χειμάρρων και ρεμάτων στους Δήμους Κορίνθου και Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων, όπου οριστικοποιείται ο ανάδοχος και προχωράμε στη συμβασιοποίηση του, ώστε τους καλοκαιρινούς μήνες που προσφέρονται για την εκτέλεση τέτοιων έργων, να μπορέσουμε να το ολοκληρώσουμε και να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όποια πιθανά φαινόμενα προκύψουν την περίοδο του χειμώνα.

Στόχος μας είναι τα έργα που ξεκινούν να βρίσκονται σε «σφιχτά» χρονοδιαγράμματα και ο προγραμματισμός τους να είναι τέτοιος ώστε να έχουμε άμεσα αποτελέσματα, ειδικά σε αυτά που έχουν να κάνουν με την Πολιτική Προστασία.

Το δεύτερο είναι η Έγκριση Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Είναι αυτονόητη η συνδρομή μας ώστε να έχουμε τακτικούς και συχνούς ελέγχους σε τομείς της διατροφής για την εξασφάλιση της απαιτούμενης ποιότητας".

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.