Επικαιροτητα

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου παρούσα σε εκδήλωση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Η εκδήλωση αφορούσε τα Σχέδια Βίωσιμης Αστικής Κινητικότητας. 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την παρουσίαση των ευρημάτων και συστάσεων πολιτικής του έργου με τίτλο: «Προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας στην Ελλάδα: Υποστηρίζοντας την υιοθέτηση των ηλεκτρικών οχημάτων και τα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ)», που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του TSI «Recharge & Refuel». Η εκδήλωση που έγινε την Πέμπτη 13 Ιουνίου, διοργανώθηκε από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, το Διεθνές Φόρουμ Μεταφορών (ITF) και τη Γενική Διεύθυνση Στήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων (DG REFORM) της ΕΕ, με στόχο την ενημέρωση ελληνικών και διεθνών φορέων της κοινότητας των μεταφορών για τα αποτελέσματα και τις συστάσεις του έργου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, εμπειρογνώμονες και ειδικοί σε θέματα βιώσιμης κινητικότητας και ηλεκτροκίνησης.

Την Περιφέρεια Πελοποννήσου στην εκδήλωση εκπροσώπησε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Μεταφορών και Επικοινωνιών, Αναστάσιος Γανώσης, με την παρουσία του να υπογραμμίζει τη συνεισφορά της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας. «Είμαστε αποφασισμένοι να συμβάλλουμε σε ένα καθαρότερο και βιώσιμο μέλλον για όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά. Το έργο αναπτύχθηκε από τον ITF σε συνεργασία με τη DG REFORM και επικεντρώθηκε στην υποστήριξη της Ελλάδας στην ανάπτυξη ενός βιώσιμου τομέα μεταφορών και την προώθηση της καθαρότερης κινητικότητας.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.