Επικαιροτητα

Ολοκληρώνονται οι τεχνικές εργασίες στο θέατρο Δημητσάνας

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

To "Μίκης Θεοδωράκης" θα είναι οσονούπω έτοιμο για να υποδεχθεί κάθε είδους εκδήλωση...

Ολοκληρώνονται άμεσα οι εργασίες για την άρση καταπτώσεων και επικινδυνότητας στο Θέατρο Δημητσάνας «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» ώστε να είναι έτοιμο να υποδεχθεί και φέτος πολιτιστικές παραστάσεις, θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις, αθλητικές δράσεις και δρώμενα. 

Το έργο εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς και βρίσκεται εντός των χρονοδιαγραμμάτων που έχουν οριστεί από την Τεχνική Υπηρεσία, όπως διαπίστωσε σε αυτοψία του, ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Χαρ. Κούλης.

Η αποκατάσταση αφορά στο ανάγλυφο του εδάφους του Δημοτικού  θεάτρου και εργασίες καθαρισμού και μόρφωσης εδάφους – πρανών. Οι παρεμβάσεις γίνονται πίσω από τις κερκίδες ώστε  να δημιουργηθεί  μία  προστασία  από κατολισθήσεις  όπισθεν  του τελευταίου τοιχίου του θεάτρου  ύψους 1,50 μέτρου, ενώ προβλέπεται και η κατασκευή δρόμου προσπέλασης προς το σημείο της εκσκαφής. 

Η πρεμιέρα της ανανεωμένης θεατρικής καλοκαιρινής σκηνής της Δημητσάνας είναι στις 22 Ιουνίου το 10ο Φεστιβάλ Μαχητικών Τεχνών, με την συμμετοχή αθλητών από όλη την Πελοπόννησο, που διοργανώνει ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΑΕΤΟΙ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ υπό την αιγίδα του Δήμου Γορτυνίας. 

Εκ του Δήμου Γορτυνίας

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.