Επικαιροτητα

Συζήτηση για την "έκπτωση" Τρουπή στο Δ.Σ. Τρίπολης

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Με τοποθέτηση του κυρίου Σμυρνιώτη για την "έκπτωση" του κυρίου Τρουπή από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου, ξεκίνησε η αποψινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Τρίπολης

Ο κύριος Σμυρνιώτης είπε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Το "τραγελαφικό" της ιστορίας είναι πως ο συγκεκριμένος κύριος- σ.σ. που έκανε την προσφυγή- είναι "πρωταθλητής των αναθέσεων νομικού χαρακτήρα". Πέρα από το νόμιμο, υπάρχει και το ηθικό. Στην παράταξη του Δημάρχου, υπήρχαν υποψήφιοι με πολύ μεγαλύτερου κόστους συμβάσεις με το Δημόσιο, ασχέτως αν δεν εξελέγησαν. Υποχρεωνόμαστε, από εδώ και πέρα, να λειτουργούμε στην ίδια λογική της απόλυτης νομιμότητας.

Στο ίδιο "μήκος κύματος", κινήθηκε και ο κύριος Αγγελάκος, ο οποίος υποστήριξε πως η ίδια η παράταξη του κυρίου Δημάρχου είχε προτείνει στον κύριο Τρουπή να είναι υποψήφιός της, ενώ επισήμανε πως δεν ενδιαφέρει τη Δημοτική Αρχή, απ' ότι φαίνεται, η νομιμότητα σε άλλες περιπτώσεις, όπως η πρόταση για κίνηση οχημάτων σε πεζοδρόμους αλλά και η παραχώρηση αδειών ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων σε καταστήματα εστίασης χωρίς να υπάρχει "κανονιστική".

"Σήκωσε το γάντι" ο Δήμαρχος Τρίπολης

Ο κύριος Τζιούμης είπε πως η εκλογική νομοθεσία προβλέπει συγκεκριμένα πράγματα, θυμίζοντας πως το 2014 η παράταξη του κυρίου Σμυρνιώτη έκανε προσφυγή κατά της εκλογής Παυλή- την οποία και έχασε, βεβαίως. Επιπρόσθετα, ο Δήμαρχος Τρίπολης επανέλαβε πως η προσφυγή είχε γίνει πριν τις εκλογές. 

"Από εσάς ξεκίνησε η ιστορία, όταν λέγατε πως θα κάνετε προσφυγή κατά δικού μας υποψηφίου", υποστήριξε ο κύριος Τζιούμης, προειδοποιώντας, μάλιστα, τον κύριο Αγγελάκο να μην λέει πράγματα που μπορεί να θεωρηθούν συκοφαντικά.

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.