Επικαιροτητα

Δ.Σ. Τρίπολης: "Θα πρέπει να είμαστε όλοι πιο ανεκτικοί"

Φωτογραφία: tripolis.gr

"Συναινετική" τοποθέτηση του Συμβούλου, κυρίου Γεωργακόπουλου, μετά τις εκατέρωθεν αντεγκλήσεις επάνω στην "υπόθεση Τρουπή"

Ο Σύμβουλος που εξελέγη με την παράταξη του κυρίου Σμυρνιώτη, ζήτησε να υπάρχει μεγαλύτερη ανοχή, ειδικά όταν τοποθετούνται Σύμβουλοι που εξελέγησαν πρώτη φορά. Να σημειώσουμε πως η επερώτηση του κυρίου Γεωργακόπουλου αφορούσε την έλλειψη προσωπικού στον τομέα της Υγείας, όσν αφορά τις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου. 

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, κύριος Μακαρούνης απάντησε πως γιατρός είναι η κυρία Κορώνη, διότι δεν βρέθηκε άλλος, μετά από σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος. Βοηθός νοσηλευτή θα προσληφθεί άμεσα. Νέος νοσηλευτής θα προσληφθεί από πρώτη Ιουλίου.

Σε άλλες ερωτήσεις προς τη Δημοτική Αρχή, ο κύριος Παπαδημητρίου έθιξε το ζήτημα των αυτοψιών που έχουν γίνει από κτηνίατρο στο καταφύγιο των αδεσπότων, ενώ ρώτησε που βρίσκεται η δεκάτονη υδροφόρα του Δήμου. Τα ερωτήματα απευθύνονταν προς τους αρμόδιους Αντιδημάρχους, κ.κ. Παπαδάτο και Οικονομόπουλο. 

Ο μεν κύριος Παπαδάτος απάντησε πως ο κύριος Παπαδημητρίου έχει κάνει αίτημα προς την αρμόδια υπηρεσία και θα λάβει απάντηση σύντομα, ενώ ο κύριος Οικονομόπουλος είπε, μεταξύ άλλων, πως η δεκάτονη υδροφόρα βρίσκεται προς επισκευή, διαδικασία η οποία είναι χρονοβόρα διότι απαιτείται ανταλλακτικό από το εξωτερικό. Σε κάθε περίπτωση, ο κύριος Αντιδήμαρχος τόνισε πως ο Δήμος διαθέτει υδροφόρα δυναμικότητας εικοσιπέντε τόνων. 

Σε μια παρέμβασή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, κύριος Τζιούμης, επανέλαβε την έκκληση προς τους πολίτες για να καθαρίσουν τα οικόπεδά τους από τα χόρτα κλπ., καθώς, όπως υποστήριξε, οι φετινές συνθήκες είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες ως προς την πρόκληση πυρκαγιών. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.