Επικαιροτητα

Νηπιαγωγείο Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας: Επίσκεψη στο Κέντρο Ανακύκλωσης

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία με βιωματικό τρόπο να κατανοήσουν τι σημαίνει ανακύκλωση!

Το Κέντρο Ανακύκλωσης συσκευασιών επισκέφθηκαν στην Πλατεία Άρεως  τα παιδιά της βαθμίδος υποχρεωτικής εκπαίδευσης, της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας & Κυνουρίας «Η Ζωοδόχος Πηγή», την Παρασκευή 21/06/2024,  συνοδευόμενα, εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής, από τον Αντιπρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο των Δομών κ. Παναγιώτη Βαλασόπουλο και το αντίστοιχο Προσωπικό. Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της εκπαιδευτικής ενότητας «Προστασία του περιβάλλοντος και ανακύκλωση συσκευασιών» της αντίστοιχης δράσης.

Tα φιλοξενούμενα παιδιά είχαν την ευκαιρία με βιωματικό τρόπο να κατανοήσουν τι σημαίνει  ανακύκλωση και πως εφαρμόζεται, να διδαχθούν χρήσιμες πληροφορίες για την πρακτική της ανακύκλωσης συσκευών και τέλος να δώσουν την δική τους χειροποίητη δημιουργία στον αρμόδιο κ. Αντιδήμαρχο.

Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής, εκφράζονται ευχαριστίες προς τον Δήμο Τρίπολης και τον Αντιδήμαρχο κ. Οικονομόπουλο Γεώργιο και την κα. Μωραιτάκη Κυριακή για την  βοήθεια τους στην πραγματοποίηση αυτής της δράση  και για την ευκαιρία που έδωσαν στους μαθητές να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις εικόνες τους.

(ΔΤ)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.