Επικαιροτητα

"Εθνικά κάκιστη απόφαση η εγκατάλειψη του σιδηροδρομικού δικτύου Πελοποννήσου"

Φωτογραφία: www.pelop.gr

Ο πρόεδρος του Ο.Σ.Ε. δεν... μάσησε τα λόγια του, τονίζοντας πως η επερχόμενη συνάντηση στο Ναύπλιο, τον Δεκέμβριο,  "δεν είναι κάτι επικοινωνιακό"!

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη του προέδρου του Οργανισμού Σιδηροδρόμου Ελλάδας, Γιάννου Γραμματίδη δημοσίευσε το πρωί της Δευτέρας 24 Ιουνίου η εφημερίδα "Πελοπόννησος" στη διαδικτυακή της μορφή.

Αντικείμενό της το αδρανές σιδηροδρομικό δίκτυο Πελοποννήσου, που τόσο έχει απασχολήσει φορείς και κατοίκους της Περιφέρειάς μας και όχι μόνο. Ουσιαστικά ο κ. Γραμματίδης αφήνει ανοιχτό το παράθυρο το τρένο να σφυρίξει στα μέρη μας με στόχο -αυτή τη φορά- περισσότερο τουριστικούς λόγους, συνδέοντας τα αξιοθέατα της Πελοποννήσου. 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ο.Σ.Ε. το θέμα έφτασε έως και το... λόμπι της Γερουσίας των ΗΠΑ (!), ωστόσο περισσότερο κρατάμε τη δέσμευσή του πως η επερχόμενη συνάντηση όλων των φορέων, στο Ναύπλιο, που έχει προγραμματιστεί να γίνει τον Δεκέμβριο δεν θα αποτελεί επικοινωνιακό τέχνασμα, αλλά... όραμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.