Αστυνομικο Ρεπορταζ

Βρήκε φρικτό θάνατο κάτω από τις ρόδες βυτιοφόρου

Το τροχαίο σημειώθηκε σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αμαλιάδας, το απόγευμα της Δευτέρας (23/10).

 

Μια 73χρονη γυναίκα παρασύρθηκε από βυτιοφόρο και ξεψύχησε στην άσφαλτο, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στη συμβολή των οδών Αντ. Πετραλιά και Κολοκοτρώνη, στο κέντρο της Αμαλιάδας.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, ο οδηγός της νταλίκας είχε σταματήσει στον ερυθρό σηματοδότη. Όταν άναψε το πράσινο, ξεκίνησε, όμως κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η 73χρονη Κασσάνδρα Καμαρινού, βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του βυτιοφόρου. Το τραγικό συμβάν έγινε άμεσα αντιληπτό από περίοικους, αλλά και από τους άνδρες της Πυροσβεστικής που βρίσκονταν λίγα μέτρα μακρύτερα στον Πυροσβεστικό Σταθμό Αμαλιάδας. Έσπευσαν για να ανασύρουν την 73χρονη από τις ρόδες της νταλίκας, όμως ήταν πλέον αργά καθώς τα τραύματα που είχε υποστεί η άτυχη γυναίκα ήταν βαρύτατα.

 

Η άτυχη γυναίκα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Η 73χρονη σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιθανό να σκούπιζε έξω από το σπίτι της στην άκρη του δρόμου, κάτι που όπως ανέφεραν γείτονες συνήθιζε καθημερινά, όταν παρασύρθηκε από το βαρύ όχημα.

 

Πηγή: ilialive.gr

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.