Αστυνομικο Ρεπορταζ

Συνελήφθη λαθρέμπορος αλκοόλ και τσιγάρων στην Τρίπολη

Οι Αρχές κατέσχεσαν συνολικά 36.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, 4.249 συσκευασίες λαθραίου καπνού, 9.205 φιάλες λαθραίων αλκοολούχων ποτών.

 

Οργανωμένο λαθρεμπόριο τσιγάρων και οινοπνευματωδών ποτών έκανε ένας Ουκρανός επιχειρηματίας με έδρα την Τρίπολη, ο οποίος μάλιστα τοποθετούσε ο ίδιος τις πλαστές ετικέτες με τις φίρμες στα μπουκάλια που ερευνάται αν περιείχαν επικίνδυνα ποτά "μπόμπες".

 

Μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έκαναν αιφνιδιαστικά ταυτόχρονες έρευνες στο κατάστημα, την αποθήκη και το σπίτι του 41χρονου αλλοδαπού, όπου κατέσχεσαν συνολικά 36.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, 4.249 συσκευασίες λαθραίου καπνού, 9.205 φιάλες λαθραίων αλκοολούχων ποτών και χιλιάδες αυτοκόλλητες ταινίες διαφόρων οινοπνευματωδών ποτών. 

 

Ο Ουκρανός επιχειρηματίας συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ο οποίος του άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, πλαστογραφία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή. 

 

Εκτός από τα 4.020 ευρώ και ένα όχημα που κατασχέθηκαν στην κατοχή του, ο 41χρονος έχει μπει στο μικροσκόπιο του Σ.Δ.Ο.Ε., καθώς το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων από την δραστηριότητά του υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 200.000 ευρώ!

 

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.