Αστυνομικο Ρεπορταζ

Δώδεκα συλλήψεις για παράνομο τζόγο στην Καλαμάτα

Συνελήφθησαν δώδεκα άτομα για παράνομα τυχερά παιχνίδια στη Μεσσηνία.

 

Κατασχέθηκαν παιγνιόχαρτα (τράπουλα), μάρκες και χρήματα.

Οι έλεγχοι αποσκοπούν στην καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου».

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, χθες (30.12.2016) το βράδυ, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, έντεκα (11) ημεδαποί, ηλικίας από 23 έως 64 ετών, αντίστοιχα και ένας (1) 34χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας.

 

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας για τα παίγνια, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν (1) 46χρονο ημεδαπό, που αναζητείται. 

Ειδικότερα, χθες (30.12.2017) το βράδυ, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του 46χρονου, ο οποίος κατά τον έλεγχο απουσίαζε και αναζητείται, όπου διαπιστώθηκε 44χρονος ημεδαπός, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να έχει επιτρέψει στους υπόλοιπους έντεκα (11) συλληφθέντες, σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, τη διεξαγωγή με χρήματα, του τυχερού παιχνιδιού «πόκερ», συμμετέχοντας και ο ίδιος. 

Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν:

-52- παιγνιόχαρτα,

-538- μάρκες,

Το χρηματικό ποσό των -2.145- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια του τυχερού παιχνιδιού.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.