Αστυνομικο Ρεπορταζ

Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης

Εξαρθρώθηκε, μετά από μεθοδική και ενδελεχή έρευνα που έγινε χθες, Τετάρτη 14/2, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας ενέχονται στη διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, σε περιοχές του Λουτρακίου και της Κορινθίας. 

 

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν συστηματικά στη διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών σε περιοχές της Κορινθίας.

 

Σε ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν εννέα άτομα, όλα τους μέλη της οργάνωσης.

 

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, που περιλαμβάνει ακόμη ένα άτομο, επίσης μέλος της εγκληματικής οργάνωσης.

 

Υπολογίζεται πως από την εγκληματική τους δράση, είχαν διακινήσει ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος που ανέρχεται στις -50.000- ευρώ.

 

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, ο οποίος τους παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Κορίνθου.

  

   

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.