Αστυνομικο Ρεπορταζ

Επτάμισι χρόνια για απόπειρα βιασμού της αδελφής του

Σε 7,5 χρόνια κάθειρξη καταδίκασε την Πέμπτη (8/3) το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Καλαμάτας έναν 50χρονο Έλληνα, ο οποίος είχε προσπαθήσει να βιάσει την αδελφή του πριν από δύο χρόνια.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr ο κατηγορούμενος ο οποίος πάσχει από διπολική διαταραχή και έχει απασχολήσει πολλές φορές τις αρχές και την κοινή γνώμη της Καλαμάτας, γδύθηκε και μπήκε ξημερώματα στο δωμάτιό της, απαίτησε από αυτήν να συναινέσει στις ορέξεις του κι αφού την χτύπησε άγρια, κάποια στιγμή, μετά από ώρα, κουράστηκε και την άφησε, αφού η γυναίκα αντιστάθηκε με όλες της τις δυνάμεις, τον χτύπησε, φώναξε και πάλεψε μανιασμένα.

Η δίκη διεξήχθη την Πέμπτη (8/3) κεκλεισμένων των θυρών και οι πληροφορίες προέρχονται από δικαστηριακές και αστυνομικές πηγές, ενώ όπως μάθαμε ο ίδιος αρνήθηκε ότι είχε τέτοιες προθέσεις τόσο πρωτόδικα στο Γύθειο, όσο και την Πέμπτη (8/3).

Περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.