Αστυνομικο Ρεπορταζ

Στο εδώλιο ξανά, η παπαδιά και ο εραστής της

Η παπαδιά και ο εραστής της, θα καθίσουν στο εδώλιο πάλι, για τη δολοφονία του ιερέα.

Στο Εφετείο σήμερα ζωντανεύει και πάλι η στυγερή δολοφονία του ιερέα Αυγερόπουλου πριν από έξι χρόνια στην Ηλεία.

Ζωντανεύει σήμερα, στο Μικτό Οκτωτό Εφετείο Πατρών, η δολοφονία του 53χρονου ιερέα Θανάση Αυγερόπουλου, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον Σεπτέμβριο του 2012.

Στο εδώλιο θα καθίσουν και πάλι η παπαδιά και ο εραστής της, οι οποίοι τον Ιούνιο του 2013 καταδικάστηκαν από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αιγίου σε ισόβια κάθειρξη, για ανθρωποκτονία από πρόθεση του ιερέα.

Η παπαδιά είχε ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης καθώς είχε αρνηθεί, ότι είχε βάλει τον οποιονδήποτε να σκοτώσει τον σύζυγό της.

Ο συγκατηγορούμενος της, ο οποίος έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη και φυλάκιση τριών ετών, είχε αναλάβει όλη την ευθύνη και είχε ισχυριστεί μάλιστα, ότι η παπαδιά δεν του είχε ζητήσει ποτέ να σκοτώσει τον ιερέα, υποστηρίζοντας ότι έφτασε στο έγκλημα τυφλωμένος από το πάθος του για εκείνη.

 

Το χρονικό της δολοφονίας

Το άγριο φονικό που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο, σημειώθηκε στην περιοχή της Κρέστενας, εκεί που ο εραστής της παπαδιάς είχε στήσει καρτέρι θανάτου στον άτυχο ιερέα, με τη σύζυγό του να είναι αυτή που τον οδήγησε ουσιαστικά στον θάνατο, καθώς σταμάτησε το αυτοκίνητο στο προσυμφωνημένο σημείο το δρόμου, στο ύψος των Κρουνών, ισχυριζόμενη ότι θέλει να κατέβει για φυσική της ανάγκη.

Η εξιχνίαση της δολοφονίας αποδείχθηκε τελικά πολύ εύκολη υπόθεση για τις Αστυνομικές Αρχές της Ηλείας, οι οποίες την ίδια κιόλας ημέρα έφτασαν και στον δράστη και στην ηθική αυτουργό.

Οι δυο τους οδηγήθηκαν τότε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ο οποίος άσκησε στον Νίκο Παναγόπουλο ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και στη Θεοδώρα Αυγεροπούλου δίωξη για ηθική αυτουργία και άμεση συνέργεια.

 

 

 

ΠΗΓΗ: patrisnews

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.