Αστυνομικο Ρεπορταζ

Κράτησαν όμηρο τον κρεοπώλη για να πάρουν τα χρωστούμενα

Απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστές Μανιάτες...

Δύο αδέλφια από τον Κότρωνα Λακωνίας κατηγορούνται ότι άρπαξαν έναν κρεοπώλη που τους χρωστούσε λεφτά, τον κράτησαν όμηρο σε ένα στάβλο στο βουνό, και αφού δεν θα έπαιρναν τίποτα από τον συνεταίρο του, του έσπασαν τα πόδια με ένα σίδερο και έπειτα τον άφησαν.

Ο ίδιος ο παθών, στην κατάθεσή του ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Καλαμάτας, είπε φοβισμένος πως όλο αυτό ήταν... μια παρεξήγηση μεταξύ ανδρών!

Στη δίκη που ξεκίνησε χθες (17/4) και αναμένεται σήμερα να συνεχιστεί, πρόλαβε να καταθέσει λόγω χρόνου μόνο ο παθών. Απρόθυμος να μιλήσει για ό,τι έγινε, περιέγραψε στο δικαστήριο ότι ο ίδιος και ένας γνωστός του κατέβηκαν τέλη Μαρτίου του 2011 από τον Πειραιά (όπου ήταν το κρεοπωλείο του και η έδρα της εταιρείας εμπορίας κρεάτων) στα σφαγεία της Σπάρτης. Από τους κατηγορούμενους, οι οποίοι είναι μοσχαροτρόφοι, αγόραζαν με έναν συνεταίρο του κρέατα και κάποια στιγμή έφτασαν να χρωστάνε στους δύο Λάκωνες περισσότερα από 100.000 ευρώ. 

 

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο eleftheriaonline.gr.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.