Αστυνομικο Ρεπορταζ

Συνελήφθησαν 7 άτομα στην Αρκαδία

Σύλληψη 7 ατόμων μετά από εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Συνελήφθησαν ενενήντα πέντε (95) άτομα, προσήχθησαν εκατόν ογδόντα οκτώ (188) και έγινε έλεγχος σε χίλια ενενήντα (1.090).

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε εννιακόσια ενενήντα οκτώ (998) οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά τριακόσιες ογδόντα έξι (386) παραβάσεις.

Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

 

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε χθες (25.4.2018), εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. 

Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.  

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε χίλια ενενήντα (1.090) άτομα, εκ των οποίων τα επτακόσια ενενήντα δύο (792) ήταν ημεδαποί και διακόσια ενενήντα οκτώ (298) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εννιακόσια ενενήντα οκτώ (998) οχήματα. 

Επιπλέον, προσήχθησαν εκατόν ογδόντα οκτώ (188) άτομα, από τα οποία εκατόν εννέα (109) ήταν ημεδαποί και εβδομήντα εννέα (79) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν ενενήντα πέντε (95) άτομα.

 

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:

 

-Ένας (1) ημεδαπός στην Αρκαδία, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και για καταδικαστικό έγγραφο.

-Τρεις (3) ημεδαποί στην Αρκαδία, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

-Τρεις (3) ημεδαποί στην Αρκαδία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

 

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.