Αστυνομικο Ρεπορταζ

Σύλληψη ιδιοκτήτριας σκύλου για επίθεση του ζώου στην Τρίπολη

Επιθέσεις κατά πολιτών από σκύλους, έλαβαν χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης, 3ης Μαιου 2018, στη συμβολή των οδών Όθωνος και Οικονομίδου, στην Τρίπολη, κοντά στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης.

 

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ελληνική αστυνομία, στις 11.30 το μεσημέρι της Πέμπτης, δεσποζόμενος σκύλος επιτέθηκε σε γυναίκα και την ίδια ώρα αδέσποτος σκύλος σε άνδρα.

 

Τα δυο θύματα μεταφέρθηκαν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, καθώς είχαν υποστεί τραύματα. 

 

Συνακολούθως, είχαμε αυτεπάγγελτη δίωξη κατά της ιδιοκτήτριας του δεσποζόμενου ζώου, με αποτέλεσμα την Παρασκευή, 4η Μαΐου 2018, να οδηγηθεί με χειροπέδες η τελευταία στο Δικαστικό Μέγαρο Τρίπολης, μετά τη σύλληψή της από τις αστυνομικές αρχές χθες το βράδυ.

 

Να σημειώσουμε πως, όταν εμπλέκονται ζώα σε επιθέσεις κατά πολιτών, η διαδικασία της ποινικής δίωξης κατά των ιδιοκτητών τους κινείται αυτόματα-χωρίς δηλαδή να είναι απαραίτητη η υποβολή μήνυσης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.