Αστυνομικο Ρεπορταζ

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα στην Τρίπολη

Συνελήφθησαν την Παρασκευή, 1 Ιουνίου, τέσσερα άτομα για κλοπή στην Τρίπολη.

Συνελήφθη, χθες (1.6.2018) το βράδυ, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, 23χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε προχθές (31.5.2018) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, μαζί με ακόμη ένα (1) 35χρονο ημεδαπό, αφαίρεσαν από αποθήκη Δημόσιας Υπηρεσίας, χορτοκοπτικό μηχάνημα, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε. Επιπλέον, σε βάρος του 23χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης, για παράβαση του Νόμου Περί Αυθαίρετων κτισμάτων.

Συνελήφθησαν, χθες (1.6.2018) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, δύο (2) ημεδαπές, 24 και 31 ετών, αντίστοιχα, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα αφαίρεσαν από ημεδαπό χρήματα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

 

(Δ.Τ.)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.