Αστυνομικο Ρεπορταζ

Συνελήφθη 43χρονος για ληστεία στο Ναύπλιο

Συνελήφθη την Τρίτη (10/7) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, ένας 43χρονος, για ληστεία σε βάρος 68χρονου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, προέκυψε ότι ο 43χρονος, χθες (9.7.2018) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, με τη χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησε 68χρονο ημεδαπό και αφού του αφαίρεσε τσάντα, που περιείχε χρήματα και κινητό τηλέφωνο, στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή. 

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, εντόπισαν σήμερα (10.7.2018) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας τον 43χρονο και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, ενώ ερευνάται και η τυχόν συμμετοχή του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων. 

 

(Δ.Τ.)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.