Αστυνομικο Ρεπορταζ

ΑΡΚΑΔIA: Λήστεψαν για δεύτερη φορά ηλικιωμένο

Ο άτυχος συνταξιούχος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Τρίπολης ανέλαβαν την προανάκριση για την εξιχνίαση της ληστείας.

Με τα χίλια ζόρια κατάφερε ένας συνταξιούχος να ξεπεράσει το ισχυρό σοκ που του είχε προκαλέσει η εισβολή αγνώστων ληστών στο σπίτι στην κοινότητα Βλαχέρνα της Αρκαδίας πριν από μερικά χρόνια, αλλά κάποιοι... "συνάδελφοί" τους φρόντισαν να αποκτήσει ξανά εφιάλτες!

Οι άγνωστοι κακοποιοί εισέβαλαν γύρω στις 3.30΄ τα ξημερώματα της Δευτέρας στην κατοικία του άτυχου ηλικιωμένου, την ώρα που εκείνος κοιμόταν μέσα. Αντί να ακολουθήσει τις... οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ. και να συνεχίσει να παριστάνει τον κοιμισμένο, εκείνος σηκώθηκε και προσπάθησε να τους αντιμετωπίσει με αποτέλεσμα να τον ξυλοκοπήσουν!

Ο άτυχος συνταξιούχος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Τρίπολης ανέλαβαν την προανάκριση για την εξιχνίαση της ληστείας, που δεν αποκλείεται να έγινε από τους ίδιους που είχαν ληστέψει το θύμα και την προηγούμενη φορά.

 

ΠΗΓH: protothema.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.