Αστυνομικο Ρεπορταζ

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για κλοπή

Συνελήφθησαν την Πέμπτη 30 Αυγούστου τέσσερα άτομα για κλοπή, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας.

"Συνελήφθη, χθες (30.8.2018) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, μία (1) 29χρονη ημεδαπή, γιατί, όπως προέκυψε, το πρωί της ίδιας μέρας (30.8.2018), σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, αφαίρεσε από κατάστημα ημεδαπής εμπορεύματα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας. 

 

Συνελήφθησαν, χθες (30.8.2018) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τρεις (3) ανήλικοι αλλοδαποί, γιατί, όπως προέκυψε, προχθές (29.8.2018) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, αφαίρεσαν από δύο (2) καταστήματα ημεδαπών εμπορεύματα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη και στην υπεύθυνη του καταστήματος, αντίστοιχα."

 

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.