Αστυνομικο Ρεπορταζ

Για πλαστά έγγραφα συνελήφθησαν 3 άτομα

Συνελήφθησαν τρία άτομα που επιχείρησαν να ταξιδέψουν για Γερμανία με πλαστά έγγραφα, μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας.

Συνελήφθησαν, σε τρεις (3) ξεχωριστές περιπτώσεις, την Παρασκευή (31.8.2018) το απόγευμα, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τρεις (3) αλλοδαποί, ηλικίας 22, 34 και 46 ετών, αντίστοιχα, για πλαστογραφία, Ψευδή Ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της Νομοθεσίας για τους Αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων των ανωτέρω, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για το Ντίσελντορφ Γερμανίας, διαπίστωσαν ότι τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα ήταν προφανώς πλαστά.

Κατά τους αστυνομικούς ελέγχους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα (1) δελτίο ταυτότητας Αρχών Βελγίου, δύο (2) διαβατήρια Αρχών Γερμανίας και Δημοκρατίας της Νότιας Κορέας, ενώ ο 46χρονος συνόδευε και τρία (3) ανήλικα παιδιά, για τα οποία υπέδειξε τρία (3) διαβατήρια Αρχών Δημοκρατίας της Νότιας Κορέας, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.