Αστυνομικο Ρεπορταζ

Εξιχνιάστηκαν έξι κλοπές στη Μεσσηνία

Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών στη Μεσσηνία. Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορούνται τρία άτομα, σε βάρος τον οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται ακόμη δύο άτομα, για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, έξι (6) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται τρεις (3) ανήλικοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω ανήλικοι, κατά το χρονικό διάστημα από την 20.10.2018 έως και την 7.11.2018, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, διέπραξαν συνολικά δύο (2) περιπτώσεις κλοπών, σε γραφείο και σε κτίριο εκπαίδευσης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε όχημα ημεδαπού, δύο (2) περιπτώσεις απόπειρας κλοπής σε καταστήματα και τέλος μία (1) περίπτωση κλοπής οχήματος, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Επιπλέον, για την υπόθεση αυτή, κατηγορούνται ακόμη δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 43 και 44 ετών, αντίστοιχα, γονείς των ανηλίκων, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. 

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.