Αστυνομικο Ρεπορταζ

Συνελήφθη 29χρονος για πλαστά έγγραφα

Συνελήφθη ένα άτομο που επιχείρησε να ταξιδέψει παράνομα για Αγγλία, μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας.

Συνελήφθη, το Σάββατο (29.6.2019) το απόγευμα, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας (1) 29χρονος αλλοδαπός, για πλαστογραφία πιστοποιητικών, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων του ανωτέρω, ο οποίος είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για το Μάντσεστερ Αγγλίας, διαπίστωσαν ότι το ταξιδιωτικό του έγγραφο άνηκε σε άλλο πρόσωπο.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε, ένα (1) διαβατήριο Βρετανικών Αρχών. Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.