Αστυνομικο Ρεπορταζ

Πόρτο Χέλι: Φονική σύγκρουση σκαφών με δύο νεκρούς

Δύο νεκροί και μια γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη είναι ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος που συνέβη το βράδυ στις 9 Αυγούστου στο Πόρτο Χέλι...

Δύο νεκροί και μια γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη είναι ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος που συνέβη το βράδυ στις 9 Αυγούστου στο Πόρτο Χέλι (και συγκεκριμένα στη στη θέση Θυνί) όταν ένα ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος περίπου 10 μέτρων, στο οποίο επέβαιναν 10 Γάλλοι υπήκοοι (2 άνδρες, 3 γυναίκες και 5 παιδιά), συγκρούστηκε με ξύλινο αλιευτικό σκάφος, στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες και μία γυναίκα, όλοι Έλληνες.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκε η βύθιση του ξύλινου σκάφους, με αποτέλεσμα να ανασυρθούν χωρίς τις αισθήσεις τους, οι δύο άνδρες, ενώ η γυναίκα μεταφέρεται σοβαρά τραυματισμένη, με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους. Στο σημείο βρίσκονται τέσσερα πλωτά περιπολικά Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚ.Τ, ιδιωτικά σκάφη, καθώς και Κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Στα πλαίσια της προανάκρισης, σύμφωνα με νέα ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, προέκυψε ότι υπήρχε ένας ακόμη επιβαίνων (αλλοδαπός άνδρας) στο ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος, φερόμενος ως χειριστής του σκάφους, ο οποίος διέφυγε και αναζητείται.

Περισσότερα ΕΔΩ

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.