Αστυνομικο Ρεπορταζ

Καλαμάτα: Συνελήφθη 22χρονος σεσημασμένος

Είχε αφαιρέσει όχημα, ενώ συμμετείχε και σε δύο περιπτώσεις κλοπών σε οικίες.

Συνελήφθη, προχθές (18.4.2020) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 22χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, ενώ το όχημα που κατελήφθη να οδηγεί κατασχέθηκε γιατί όπως προέκυψε είχε υπεξαιρεθεί από ημεδαπή, το οποίο και θα της αποδοθεί. 

Επιπλέον, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, την 14/15.4.2020, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Οιχαλίας και Καλαμάτας, αντίστοιχα, διέπραξαν δύο (2) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, αφαιρώντας κινητό τηλέφωνο, κοσμήματα, χρήματα καθώς και ένα (1) όχημα, το οποίο εν συνέχεια έθεσαν σε πυρκαγιά, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς. 

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.