Αστυνομικο Ρεπορταζ

Συνελήφθη για ληστεία κοσμημάτων αξίας 1 εκατ. ευρώ στην Αρχαία Ολυμπία

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ηλείας για ληστεία, απλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη, διακεκριμένες φθορές και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Παλούκι Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πύργου, για ληστεία, απλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη, διακεκριμένες φθορές και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Υπενθυμίζεται ότι, στις 30/12/2018 τα ξημερώματα, σε χωριό της Αρχαίας Ολυμπίας στην Ηλεία, ο αλλοδαπός ενεργώντας από κοινού με άγνωστους συνεργούς του, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, φορώντας γάντια και φέροντας πυροβόλα όπλα και μαχαίρι, επιβαίνοντες σε δύο αυτοκίνητα, μετέβησαν στην πατρική οικία 52χρονου χρυσοχόου, όπου αφού τη διέρρηξαν εισήλθαν στο εσωτερικό της.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.