Αστυνομικο Ρεπορταζ

Συνελήφθη 40χρονη για πλαστογραφία

Συνελήφθη ένα άτομο που επιχείρησε να ταξιδέψει για Ολλανδία με πλαστά έγγραφα, μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας.

Συνελήφθη, χθες (25.7.2020) το μεσημέρι, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, μία (1) 40χρονη αλλοδαπή, για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών της εγγράφων, η οποία είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για Άμστερνταμ Ολλανδίας, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν προφανώς πλαστά.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε, διαβατήριο Ελληνικών Αρχών, ενώ συνόδευε και το ανήλικο τέκνο της, για το οποίο υπέδειξε διαβατήριο Ελληνικών Αρχών, ως επίσης κατασχέθηκε.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.