Αστυνομικο Ρεπορταζ

ΑΡΚΑΔΙΑ: Σύλληψη 38χρονου στο ύψος των διοδίων Μάναρη

Υστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων.

Συνελήφθη, χθες (25.2.2021) το απόγευμα, στο Νέο Αυτοκινητόδρομο Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο- Σπάρτη, στο ύψος σταθμού διοδίων Μάναρη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, σε συνεργασία με του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου, 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. 

Ειδικότερα, χθες (25.2.2021) το απόγευμα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, οι παραπάνω αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε όχημα που επέβαινε ο ανωτέρω, όπου σε ειδική κρύπτη εντός του φίλτρου του αεραγωγού της καμπίνας του οχήματος, βρήκαν επιμελώς κρυμμένες και κατάσχεσαν, -2- ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους -1.002- γραμμαρίων και -2- ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους -66,8- γραμμαρίων. 

Επιπλέον, κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα, το χρηματικό ποσό των -365- ευρώ και κινητό τηλέφωνο, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.