Αστυνομικο Ρεπορταζ

Ετοίμαζαν να γεμίσουν την αγορά με βεγγαλικά

Δύο συλλήψεις στην Καλαμάτα εν όψει... Πάσχα!

Στα χέρια αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας έπεσαν 38χρονη και 34χρονος που σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις κατείχαν συνολικά 244 συσκευασίες με πυροτεχνήματα/δυναμιτάκια παραβιάζοντας τη σχετική νομοθεσία για τα βεγγαλικά.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου:

Συνελήφθη, χθες (29.3.2021) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 38χρονη ημεδαπή, γιατί σε έλεγχο που έγινε σε κατάστημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -200- συσκευασίες περιέχουσες συνολικά -4.000- πυροτεχνήματα/ δυναμιτάκια.

Επίσης, συνελήφθη, χθες (29.3.2021) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 34χρονος ημεδαπός, γιατί σε έλεγχο που έγινε σε κατάστημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -44-συσκευασίες περιέχουσες συνολικά - 1.320- πυροτεχνήματα/ δυναμιτάκια.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.