Αστυνομικο Ρεπορταζ

Πελοπόννησος: To αστυνομικό δελτίο της ημέρας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου

 

Η ενημέρωση αφορά το χρονικό διάστημα από 09.00 ώρα της 12.6.2021 έως 11.00 ώρα της 13.6.2021

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης

Συνελήφθη, σήμερα (13.6.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 20χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Πρωτοδικών Αθηνών, για ναρκωτικά. 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (12.6.2021) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 38χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -7,2- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων. 

Σύγκρουση οχημάτων με θανάσιμο τραυματισμό ενός (1) ατόμου

Σήμερα (13.6.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, στο 125ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πύργου-Μεθώνης Μεσσηνίας, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 60χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, το οποίο οδηγούσε 42χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 60χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή

Συνελήφθη, προχθές (11.6.2021) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας, 42χρονη αλλοδαπή, γιατί όπως προέκυψε από την προανάκριση, την 10.6.2021 το απόγευμα είχε αφαιρέσει σε -3- ξεχωριστές περιπτώσεις από καταστήματα τα πορτοφόλια ημεδαπών, τα οποία περιείχαν χρήματα, κάρτες τραπεζών και προσωπικά έγγραφα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.