Αστυνομικο Ρεπορταζ

Πελοπόννησος: 3 νεκροί σε ισάριθμα δυστυχήματα την Τρίτη!

Σε Μορέα, Κορίνθου-Αργους και επαρχιακή οδό Ριζόμυλου-Κορώνης.

Με αίμα βάφτηκαν χθες οι δρόμοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ στο σύνολο της επικράτειας συνέβησαν τρία (!) δυστυχήματα με τον δυσάρεστο απολογισμό των τριών νεκρών.

Πιο συγκεκριμένα, χθες (15.6.2021) το πρωί, στο 242,6 ο χιλιόμετρο του Νέου Αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου – Τρίπολης - Καλαμάτας και κλάδου Λεύκτρου - Σπάρτης, δίκυκλο μοτοποδήλατο, που οδηγούσε 62χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 49χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 62χρονου. 

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κεντρικής Πελοποννήσου.

Σε άλλο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου κάνει γνωστό ότι: "χθες (15.6.2021) το μεσημέρι, στο 15ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Ριζόμυλου-Κορώνης, δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με αντιθέτως κινούμενο Δ.Χ. λεωφορείο, το οποίο οδηγούσε 40χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 23χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κορώνης. 

Τέλος ο δυσάρεστος μακρύς κατάλογος των δυστυχημάτων της Τρίτης ολοκληρώνεται όταν χθες (15.6.2021) το απόγευμα, στο 7,5 ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Κορίνθου-Άργους, Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 43χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε χωμάτινο ανάχωμα, ακολούθως σε ελαιόδεντρο και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.

(Φωτογραφία αρχείου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.