Αστυνομικο Ρεπορταζ

Νεκρή 77χρονη από τροχαίο στην Τρίπολης-Κορίνθου

Για άγνωστο λόγο το αυτοκίνητο που οδηγούσε 54χρονη προσέκρουσε με ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες.

Με αίμα βάφτηκε η νέα εθνική οδός Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας το απόγευμα της Τετάρτης 21 Ιουλίου. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. μια γυναίκα 77 ετών έχασε τη ζωή της όταν για άγνωστους λόγους το αυτοκίνητο που οδηγούσε 54χρονη ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες που υπάρχουν στην εθνική οδό.

Και οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν αμέσως στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο με την 77χρονη λίγη ώρα αργότερα να αφήνει την τελευταία της πνοή.

Η ενημέρωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου αναφέρει:

Χθες (21.7.2021) το απόγευμα, στο 152,4 ο χιλιόμετρο του Νέου Αυτοκινητόδρομου Αθηνών - Τρίπολης - Καλαμάτας και Κλάδου Λεύκτρου – Σπάρτης, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 54χρονη ημεδαπή και επέβαινε 77χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο (προστατευτικές μπάρες) και στη συνέχεια ανετράπη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους. 

Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου λίγες ώρες μετά η 77χρονη υπέκυψε στα τραύματα της. 

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.