Αστυνομικο Ρεπορταζ

Αργολίδα: Συνελήφθη 38χρονος για ναρκωτικά

Συνελήφθη, προχθές (22.7.2021) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας

Συνελήφθη, προχθές (22.7.2021) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, 38χρονος ημεδαπός, για ναρκωτικά, ενώ για την ίδια υπόθεση κατηγορείται ακόμη ένας 34χρονος ημεδαπός, για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, τα όπλα και των βεγγαλικών - κροτίδων.

Ειδικότερα, προχθές (22.7.2021) το απόγευμα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, συνελήφθη ο 38χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -101- γραμμαρίων. 

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν, τρίφτης και ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -19- γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Όπως, εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 38χρονος προμηθευόταν ναρκωτικές ουσίες από 34χρονο ημεδαπό, προκειμένου να τις διακινήσει στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας.

Δ.Τ.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.