Αστυνομικο Ρεπορταζ

Πελοπόννησος: 5 συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων από 11.00 ώρα της 15.8.2021 έως 09.00 ώρα της 16.8.2021

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (15.8.2021) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Επιδαύρου Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 30χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -10,4- γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Επιδαύρου. 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (15.8.2021) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Επιδαύρου Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -6,11- γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Επιδαύρου. 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (15.8.2021) το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 22χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου. 

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (15.8.2021) το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, δύο (2) άτομα, 27χρονη ημεδαπή και 44χρονος αλλοδαπός, αντίστοιχα, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου. 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.