Αστυνομικο Ρεπορταζ

Μεσσηνία: Όχημα τραυμάτισε θανάσιμα καθήμενο σε καφετέρια

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων από 09.00 ώρα της 20.8.2021 έως 11.00 ώρα της 21.8.2021

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη, χθες (20.8.2021) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 44χρονος ημεδαπός, γιατί αποπειράθηκε να αφαιρέσει από αύλειο χώρο οικίας, μεταλλικά αντικείμενα, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός. Επιπλέον, κατασχέθηκε όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, σήμερα (21.8.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 39χρονη ημεδαπή, γιατί στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- τσιγαριλίκια κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου. 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Παράσυρση πεζού με θανάσιμο τραυματισμό

Χθες (20.8.2021) το βράδυ, στη Μεθώνη Μεσσηνίας, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 63χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 53χρονο ημεδαπό, ο οποίος βρισκόταν επί του πεζοδρομίου (καθήμενος σε εξωτερικό χώρο καφετέριας), με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου-Νέστορος.

 

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή 

Συνελήφθησαν, χθες (20.8.2021) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 19χρονος ημεδαπός και 47χρονη ημεδαπή, γιατί προχθές (19.8.2021) το βράδυ, εισήλθαν σε αγρόκτημα ημεδαπού και αφαίρεσαν μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Επιπλέον, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. 

 

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες (20.8.2021) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 45χρονος ημεδαπός και 48χρονη ημεδαπή, γιατί νωρίτερα, ενεργώντας από κοινού, είχαν αφαιρέσει από οικία ημεδαπού, πλυντήριο ρούχων, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.